Video – Kim Kardashian en Kanye West ‘verwachten’ eind januari derde kind

…draagmoeder 45.000 dollar (zo’n 38.000 euro) hebben betaald en haar verboden hebben om te roken, drugs te gebruiken en te drinken, maar ook om bubbelbaden, haarverf en rauwe vis te vermijden….

Kim Kardashian (36) en Kanye West (40) zouden eind januari hun derde kind verwachten. De reality-ster en de rapper hebben de hulp ingeroepen van een draagmoeder, die sinds eind mei zwanger zou zijn.
Dat meldt TMZ
[quads id=1]
Kardashian en West kozen voor een draagmoeder, omdat Kardashian lijdt aan de medische conditie placenta accreta, een gevaarlijke aandoening waarbij de moederkoek vastzit aan het spierweefsel van de baarmoederwand.

Hierdoor gingen de twee bevallingen van haar kinderen dochter North (4) en zoon Saint (1) niet gemakkelijk. Artsen raadden een derde zwangerschap af.

Volgens TMZ zouden de realityster en de rapper de draagmoeder 45.000 dollar (zo’n 38.000 euro) hebben betaald en haar verboden hebben om te roken, drugs te gebruiken en te drinken, maar ook om bubbelbaden, haarverf en rauwe vis te vermijden.
Bekijk hier de video:
[quads id=1]

Eerder berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/06/21/video-kim-kardashian-kanye-west-gaan-draagmoeder-100-000-euro-betalen/

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.