Schooltijden voortaan tot 3 uur?

valies Suriname

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur is helemaal niet op de hoogte van een verlenging van schooltijden. “Uitspraken gedaan door de voorzitter van de BvL/ALS als zou het MinOWC op de hoogte zijn van deze maatregel, verwijs ik naar het rijk der fabelen,” zegt minister Robert Peneux in een reactie aan Starnieuws.
[quads id=1]
Wilgo Valies, voorzitter van de BvL/ALS, zei gisteren op een persconferentie dat leerkrachten voortaan van 7 tot 15.00 moeten werken. Hiermee zal het Rooms-katholiek Bijzonder Onderwijs als eerste beginnen. Peneux zeg hier niks van af te weten. Een maatregel doorvoeren moet in overleg met het ministerie. Dit is niet gebeurd.

Het ministerie betreurt het dat de voorzitter van de BvL/ALS zaken niet eerst verifieert bij de departementsleiding alvorens ongefundeerde uitspraken te doen en zodoende bezig is met misleiding van onderwijsgevenden, zegt de bewindsman.
[quads id=1]
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.