Man afgelopen zondag overleden na schietpartij

jachtgeweer Suriname

…lagen zij samen met het slachtoffer en de vermoedelijke verdachte in hun hangmatten te slapen toen zij plotseling een schot hoorden. Zij schrokken wakker …

Bernardo De Araujo Pinto is in de vroege ochtend van zondag 3 september om het leven gebracht. De politie van Zanderij kreeg de melding van een schietincident te Gunsi in het distrikt Sipaliwini. De wetsdienaren van Zanderij speelden hierop in.
[quads id=1]
Daar aangekomen werd het levenloos lichaam van Bernardo met kap-verwondingen aangetroffen. Volgens verklaring van drie andere landgenoten lagen zij samen met het slachtoffer en de vermoedelijke verdachte in hun hangmatten te slapen toen zij plotseling een schot hoorden. Zij schrokken wakker en zagen een landgenoot (de vermoedelijk verdachte) met een jachtgeweer in zijn hand.

Ze renden toen weg om dekking te zoeken, met achterlating van de gewapende en Bernardo. Toen zij na enige tijd terugkeerden naar hun kamp troffen zij het levenloos lichaam van Bernardo met kap-verwondingen aan. Van de vermoedelijke verdachte ontbrak elk spoor.
[quads id=1]

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen. Aan de aanhouding van de vermoedelijke verdachte wordt gewerkt.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.