Mijn herinneringen aan 9-jarige Rufaro Esajas

Laat de kinderen tot mij komen. Alle alle kinderen. Laat de kinderen tot mij komen niemand mag ze hinderen, dat heeft Jezus eens gezegd, heel heel lang geleden. En dat zegt Hij ook tot mij. Zijn woord telt ook heden.

Schat, pijnlijk te horen dat je er niet meer bent.
Op je negende jaar ben je uit jouw leven en de pijn moeten velen dragen.

Rufaro Dylan Omarion Esajas

Geboren Paramaribo 18-3-2008
Overleden Paramaribo 3-9-2017

 Rust zacht. Sterkte aan de familie Esajas, in het bijzonder jouw moeder, vader, oma en zusje
Tuscka Linger, Chivarro Esajas, Donovan Esajas, Lustacia Linger Racheva.

~Deborah~


[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]