Benzine prijs WEER omhoog!

brandstof Suriname

“Wij weten niet wat de reden is voor deze verhoging en wij wachten op antwoord van de overheid.” Dat zegt Sirodjenie Jankie, voorzitter van de Surinaamse Servicestations Exploitantenbond over de plotseling doorgevoerde verhoging van de brandstofprijs.
[quads id=1]
Bij oliemaatschappij SOL is de pompprijs voor ongelode benzine woensdag verhoogd van SRD 6,08 naar SRD 6,20.Naar verwachting worden de prijzen bij het bedrijf Gow2 vanmorgen verhoogd naar het niveau van SOL Op sociale media ontstond er gisteren door de dag heen ophef over de verhoging. Veel mensen vragen zich af waarom de tarieven aangepast zijn zonder enige aankondiging.

“Het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme zou met ons om de tafel zitten om een model te bespreken dat voor een oplossing zou moeten zorgen bij dit probleem. Wij wachten nog daarop. Oliemaatschappijen kopen en wij zijn ondernemers dus wij moeten ons aanpassen. Wij moeten elke keer geld bijleggen om te kopen en daardoor zijn wij genoodzaakt te verhogen”, zegt Jankie.
[quads id=1]
V-Power-gasoline die doorgaans gebruikt wordt voor een beter motorvermogen is verhoogd naar SRD 6,33. Of het tarief voor diesel ook wordt aangepast was woensdag nog onduidelijk.
Gerelateerde berichten:

Brandstof gaat weer omlaag

Brandstof prijzen WEER gestegen

 

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.