Video – Stichting 1 voor 12 stopt voorlopig met de grotere projecten

…vooral teleurgesteld in de volksvertegenwoordigers en het merendeel van de ministers. Met uitzondering van minister Mike Noersalim, van Binnenlandse Zaken, heeft geen enkele bewindsman gehoor gegeven aan het verzoek op ondersteuning. …

Hoewel er nog steeds veel aanvragen binnenkomen van woningzoekenden, zal door geldgebrek het huizenbouwproject van de Stichting 1 voor 12 niet voortgezet worden. Dit stelt een teleurgestelde Louis Vismale, directeur van de organisatie aan de Ware Tijd. De stichting gaat zelf niet meer op zoek naar geld voor zieke mensen en anderen die in nood verkeren.
[quads id=1]
Vismale streefde onder andere ernaar elke twee maanden, een woning te bouwen voor een hulpzoekende. Mensen wiens woning was afgebrand of gerenoveerd moest worden, werden ondersteund. Ook ernstige zieke mensen zijn door de organisatie geholpen. Een poging om via particulieren geld in te zamelen heeft niet mogen baten. “Wij hebben meer dan honderd woningzoekenden geregistreerd en wij dachten we gaan het leed van de mensen verlichten. Maar helaas is onze poging op een teleurstelling uitgelopen”, legt Vismale uit.

Hij is vooral teleurgesteld in de volksvertegenwoordigers en het merendeel van de ministers. Met uitzondering van minister Mike Noersalim, van Binnenlandse Zaken, heeft geen enkele bewindsman gehoor gegeven aan het verzoek op ondersteuning. Ook de assembleeleden hebben geen enkel gebaar gemaakt na een schriftelijk verzoek om hulp. Vismale noemt het teleurstellend dat juist deze mensen die in dienst zijn van de gemeenschap, niets over hebben voor hun medemens in nood. Toch laat de stichting zich niet ontmoedigen. Ze wil mensen in nood blijven helpen. De kleinere projecten gaan wel door. Zo zal 1 voor 12 binnenkort schoolpakketten doneren aan ruim 70 kinderen van twee kindertehuizen.
[quads id=1]
Minister Hoefdraad heeft onlangs ook gedoneerd aan de stichting. De minister heeft de middelen overigens uit EIGEN ZAK betaald! Bekijk hier de video waarop te zien is hoe vele mensen in nood zijn pakketten in ontvangst nemen:

Laten we met zijn allen blijven steunen. Want samen staan we sterk.
Wilt u ook bijdragen?
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)
Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. https://www.geef.nl/externalMod.php?gd=8263&taal=NL_NL
Voor overmakingen: IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.