Video – ’Rapper Kempi bedreigt ex-vriendin met pistool’

…In 2016 werd hij veroordeeld voor drugs en vuurwapenbezit en hij moest ook al eens negen maanden de cel in voor loverboypraktijken….

Rapper Kempi is gisterochtend hardhandig door de politie in Helmond gearresteerd nadat hij zijn ex-vriendin had bedreigd met een pistool. Dat bevestigen diverse bronnen tegenover Omroep Brabant.
[quads id=1]
Een woordvoerder van de politie heeft bevestigd dat er rond 11:00 ’s ochtends een 31-jarige man is gearresteerd in een woning aan de Molenstraat in Helmond wegens huiselijk geweld en vuurwapenbezit. De politie noemt geen namen. Ooggetuigen, die vanwege privacyredenen niet willen worden genoemd, bevestigen dat het om de rapper, echte naam Jerrely Slijger, gaat.

De advocaat van Kempi zegt „op dit moment geen commentaar te leveren”. Ook het management van de rapper wil niets over het voorval kwijt.
[quads id=1]
Loverboy
Het is niet de eerste keer dat de Brabantse rapper met de politie in aanraking komt. In 2016 werd hij veroordeeld voor drugs en vuurwapenbezit en hij moest ook al eens negen maanden de cel in voor loverboypraktijken. In 2011 zat hij twee maanden in de cel voor het mishandelen van zijn vriendin.

Bekijk hier de video van de hardhandige arrestatie:

Wie is Kempi eigenlijk? Bekijk hier een openhartig interview met hem:

Bron: Telefgraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.