Video – Niet te geloven! Er komt nog een storm aan! (Cariben)

Terwijl de hulpverlening op de Bovenwindse eilanden net van start is gegaan, maakt de Commandant Zeemacht in het Caribisch gebied zich zorgen over een mogelijke volgende orkaan.

Tropische storm José beweegt zich in de richting van Sint Maarten en zou zaterdag of zondag het eiland kunnen treffen. Vandaag richtte Irma al enorme schade toe. ,,Laten we in godsnaam hopen dat José niet komt”, zegt de generaal Peter-Jan De Vin in een interview met De Telegraaf.
[quads id=1]
Defensie heeft nu een dikke 160 mensen op de Bovenwindse eilanden zitten. Ze hebben de passage van Irma goed doorstaan en zijn begonnen met noodhulp. Midden in de nacht onze tijd arriveert waarschijnlijk marineschip de Zeeland bij Sint Maarten.

De belangrijkste taak van de militairen is in kaart brengen hoeveel schade de orkaan heeft aangericht en wat er nodig is om de nood te ledigen.
[quads id=1]

Bekijk hier de video voor een visuele update:

Bron: Telefgraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.