Video – Dronken CIVD’er veroorzaakt ongeluk

…weigerde om uit zijn voertuig te stappen en trok een wapen te voorschijn. De militairen reageerden snel, sleepten hem uit zijn auto en namen hem in een houdgreep….

Een lid van de Centrale Inlichtingen- en Veiligheidsdienst heeft vanmorgen met zijn auto een aanrijding veroorzaakt aan de Johan Adolf Pengelstraat. Vermoedelijk was hij dronken achter het stuur gekropen.
[quads id=1]
Hij reed in de tegenovergestelde richting de straat in en ramde twee voertuigen. De man probeerde nog weg te rijden maar werd gehinderd door een Daf-truck. Omstanders riepen de hulp in van vijf leden van de Militaire Politie, die toevallig langsreden.

De bestuurder weigerde om uit zijn voertuig te stappen en trok een wapen te voorschijn. De militairen reageerden snel, sleepten hem uit zijn auto en namen hem in een houdgreep. Hij verloor even het bewustzijn, vermoedelijk als gevolg van de grote hoeveelheden alcohol die hij had genuttigd. Zijn legitimatiebewijs wees uit dat hij lid is van de Centrale Inlichtingen- en Veiligheidsdienst gaat.
[quads id=1]
De spookrijder is afgevoerd naar het politiebureau. Bij het ongeluk raakte niemand gewond, de schade aan de voertuigen was aanzienlijk. De Militaire Politie onderzoekt de zaak verder.
Bekijk hier de video:

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.