Recreatieoord Marinalex moet deuren per direct sluiten

…Doordat er geen vergunning is aangevraagd, hebben geen van deze instanties veiligheidvoorzorgsmaatregelen getroffen op de bewuste happening, waardoor ook de veiligheid van bezoekers in gevaar is gebracht. ….

Recreatieoord Marinalex moet deuren per direct sluiten. De toestemming voor het exploiteren van recreatieoord Marinalex is vandaag ingetrokken door waarnemend districtscommissaris (dc) van Para, Audrey Hankers. Er is zonder vergunning van de dc een danshappening gehouden op zondag 03 september jongstleden.
[quads id=1]
Er zijn ook valse kaarten aan de man gebracht en de beheerder van het oord heeft meegewerkt aan deze onverantwoordelijke handelingen. De districtsleiding zal ook geen vergunning meer verstrekken aan Natty Entertainment & Universal Band, omdat deze zich voor de tweede keer schuldig heeft gemaakt aan vervalsing en belastingonderduiking.

De beheerder van Marinalex is vanmorgen opgeroepen voor verweer bij de districtscommissaris, de gewestelijke politiecommandant, de Belastingdienst en de brandweer. Doordat er geen vergunning is aangevraagd, hebben geen van deze instanties veiligheidvoorzorgsmaatregelen getroffen op de bewuste happening, waardoor ook de veiligheid van bezoekers in gevaar is gebracht. De organisator Natty Entertainment & Universal Band wordt opgespoord door de Belastingdienst voor sancties.
[quads id=1]
Marinalex mag per heden tot nader orde geen bezoekers meer ontvangen op het oord. Vergunningaanvragen voor geplande openbare vermakelijkheden op dit oord worden voorlopig niet aangenomen door het commissariaat.

De veiligheidsdiensten waarschuwen dat bezoekers die zich toch toegang verschaffen tot dit oord, onherroepelijk zullen worden ontruimd.

Bron: Commissariaat Para
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.