Politie-agent ‘verliest’ dienstwapen patronen en mobiele telefoons

politie Paramaribo

…Hij was samen met zijn vriendin en twee vrienden voor vertier op het oord. Daarbij plaatste hij zijn auto vlak naast zijn gehuurde tent. Hij deed de wagen vermoedelijk niet op slot….

Een politieman is in het weekend spullen op een recreatieoord in het district Para kwijtgeraakt. Hij was samen met zijn vriendin en twee vrienden voor vertier op het oord. Daarbij plaatste hij zijn auto vlak naast zijn gehuurde tent. Hij deed de wagen vermoedelijk niet op slot.
[quads id=1]
Die ochtend daarna omstreeks 03.00 uur kwam hij tot de ontdekking dat zijn schoudertas welke hij op de voorzitting had gezet, nergens te vinden was. Hij stelde een zoekactie in, maar kon zijn tas niet vinden. Hij had in die tas zijn dienstwapen, patronen, twee mobiele telefoons, een legitimatiepas en andere documenten. Van een van zijn vrienden zijn twee cellulairs buitgemaakt.
[quads id=1]
Hij had de telefoons in de tas van de politieman bewaard. De ressortpolitie was na deze diefstal ingeschakeld voor nader onderzoek.

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.