Overleden – Johanna Meubelman – Tolud

Verhef U, o Here ,in uw kracht ,wij willen uw sterkte met psalmen bezingen
Psalm 21:14

Hierbij maakt de familie bekend dat na een kortstondig ziekbed door de Here naar huis is geroepen op maandag 4 september 2017

Johanna Magdalena Meubelman-Tolud

In de leeftijd van 88 jaar

Op vrijdag 8 september 2017 zal er gelegenheid zijn voor afscheid nemen van 14.30-15.30u en daarna vindt de rouwdienst plaats van 15.30-16.30 u op de begraafplaats Mariusrust a/d Dr. Sophie Redmondstraat

Masra Gado sa gi eng ziel wang rostoe presie

Namens de familie:
Tolud – Hasselbaink – Meubelman


[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]