Omstanders houden 22-jarige kettingdief aan

school Suriname

…Een bezoeker die net uit haar voertuig stapte, werd verrast door de rover. Hij rukte de halsketting van de bezoeker af en probeerde daarmee weg te komen….

Romano R. (22) is op maandag 28 augustus door de politie van het ressort Munder aangehouden voor beroving. De jongeman begaf zich naar de parkeerplaats van een supermarkt. Een bezoeker die net uit haar voertuig stapte, werd verrast door de rover. Hij rukte de halsketting van de bezoeker af en probeerde daarmee weg te komen.
[quads id=1]
Omstanders schoten haar te hulp en konden voorkomen dat de dief zich uit de voeten maakte. De ingeschakelde politie bracht Romano over naar het bureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de roofverdachte ingesloten. De halsketting is afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.
[quads id=1]

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.