Man overleden 6 dagen na verkeersongeval. Barometer springt naar 52

…moet op gegeven moment de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren. Ricardo ramde een elektrische mast en geraakte van zijn rijhelft waardoor het voertuig over de kop sloeg…

De 59-jarige autobestuurder Ricardo Klooster is op woensdag 6 september in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden. Ricardo is op donderdag 31 augustus betrokken geweest bij een verkeersongeval aan de mr. J. Lachmonstraat.
[quads id=1]
De politie van Flora kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een voertuig die over de kop was geslagen. Daar aangekomen bleek het te gaan om de bestuurder Ricardo die met zijn voertuig over voornoemde straat reed. Hij kwam vanuit de Floralaan op de mr. J. Lachmonstraat en reed de richting van de rotonde op. De bestuurder die vermoedelijke met een hoge snelheid reed, moet op gegeven moment de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren. Ricardo ramde een elektrische mast en geraakte van zijn rijhelft waardoor het voertuig over de kop sloeg. De autobestuurder is vermoedelijk uit het voertuig geslingerd daar hij op het wegdek is aangetroffen.

Met zware verwondingen is hij per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij werd ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care alwaar hij is overleden.
[quads id=1]
Zijn ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De verkeersbarometer staat met het overlijden van Ricardo landelijk op 52.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.