Mijn herinneringen aan Rosita Derwon

U was een heel sterke vrouw, tot in de laatste dagen was u een moedige strijder. Voor het laatst dat ik een gesprek met u had, vertelde u me dat het goed komt. Want u gelooft in de Here. Nu heeft Hij ook zijn beslissing genomen. Ik kan het nog steeds niet geloven

Tante😭😭U was een rots voor mij bij het overlijden van Tant Suze (Oma), nu bent u er niet meer. Ik zal voor u bidden dat u rust vindt bij onze lieve Heer. God weet beter💔 R.I.P tante

Rosita Derwon

💔😭Au Revoir in het paradijs😘💔😭

~Nichtje~


[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]