Video – 28-jarige autobestuurder vanmorgen overleden na aanrijding

…Hij week uit naar rechts, maar heeft de aanrijding niet kunnen voorkomen.
Deze autobestuurder verkeerde niet onder invloed van alcohol. Hangende het onderzoek is zijn rijbewijs ingevorderd. Hij klaagde van inwendige pijnen. …

De 28-jarige autobestuurder Richandkoemar Nirmalsing is bij een aanrijding in de vroege ochtend van dinsdag 5 september aan de Indira Gandhiweg overleden.
De afdeling Verkeers Unit van regio Midden deed na de melding van de aanrijding tussen twee personenauto’s de plek aan. Bij aankomst werd het levenloos lichaam van Richandkoemar aangetroffen. Onderzoek wees uit dat het slachtoffer over voornoemde weg reed. Hij kwam vanuit Lelydorp richting Latour.
[quads id=1]
De andere autobestuurder reed in tegengestelde richting. Hij verklaarde dat ter hoogte van de Rahimalweg het slachtoffer op zijn rijhelft kwam. Hij week uit naar rechts, maar heeft de aanrijding niet kunnen voorkomen.
Deze autobestuurder verkeerde niet onder invloed van alcohol. Hangende het onderzoek is zijn rijbewijs ingevorderd. Hij klaagde van inwendige pijnen. Na medische behandeling zal hij worden voorgeleid bij de Hulp Officier van Justitie. Met het overlijden van dit verkeersslachtoffer stijgt de verkeersbarometer landelijk naar 51.
De Verkeersunit van regio Midden is belast met het onderzoek.
Bekijk hieronder de video’s van het ongeval:

[quads id=1]

Foto Rakesh Nirmal

Video Anthony Janki

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.