Foto’s – Rijstbedrijf op klaarlichte dag overvallen door 6 gewapende criminelen

…Na een kwartiertje stormden de criminelen, waarvan twee gewapend met vuistvuurwapens, een met een houwer en de ander met een mes het bedrijf binnen….

Zes criminelen hebben zaterdag op klaarlichte dag een overval gepleegd in het rijstbedrijf Orginal Rice aan de Industrieweg Noord. Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met de directeur van het bedrijf, de heer Alibuks.
[quads id=1]
Volgens de ondernemer kwamen zijn werknemers iets voor 17.00 uur binnen. Na een kwartiertje stormden de criminelen, waarvan twee gewapend met vuistvuurwapens, een met een houwer en de ander met een mes het bedrijf binnen. De twee andere daders zaten in een gereedstaand voertuig van het merk Toyota Alex. De daders hebben het kantoorruimte bezocht en hebben uit de laden en uit een tas geld buitgemaakt.

Behalve het geld namen de rovers een iPhone 7 en een Galaxy S5 mee. Na de daad stapten de overvallers in de vluchtwagen en reden zij weg. Geen van de werknemers hebben zich verzet. De daders hebben verder niemand mishandeld en hebben met medeneming van de buit de plaats verlaten. De politie van Nieuwe Haven is belast met het onderzoek. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht.

Bekijk hier de foto’s die zijn binnengekomen via Facebook:
[quads id=1]

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.