9-jarige Ruvaro Esajas overleden na verdrinking

…tegen één uur ’s middags en rond half vier ’s werd het lichaam van Ruvaro geborgen. Dat gebeurde ongeveer vijfhonderd meters verder van de plek waar hij de rivier in was gesprongen. …

Het lichaam van de 9-jarige Ruvaro Esajas is uit de Surinamerivier geborgen. Een eerder ingezette zoekactie door duikers van de brandweer had niets opgeleverd. Maandagmiddag is weer een zoekactie uitgevoerd door de duikers en leden van de Maritieme Politie en werd het ontzielde lichaam gevonden.
[quads id=1]
De jongen was het afgelopen weekend samen met zijn moeder, vrienden en buren bij een locatie in Redi Doti gaan doorbrengen. Nadat hij op een bepaald moment in de rivier was gesprongen, verdween de jongen in de diepte.

De tweede zoekactie begon tegen één uur ’s middags en rond half vier ’s werd het lichaam van Ruvaro geborgen. Dat gebeurde ongeveer vijfhonderd meters verder van de plek waar hij de rivier in was gesprongen. Zo meldt brandweervoorlichter Ulrich Coats.
[quads id=1]
Het is vooralsnog onduidelijk of het lichaam aan de nabestaanden is afgestaan.

Hierbij een boodschap van de kapitein van het dorp:

Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/09/04/9-jarige-jongen-verdwenen-suriname-rivier/

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.