59-jarige bromfietser bromfietser overleden

Opzoek Stieven Crook Hovenburg

…deed na de melding van het ongeval de plek aan. Toen de wetsdienaren arriveerden werd het levenloos lichaam van Frans in een langs de weg lopende trens aangetroffen….

De 59-jarige bromfietser Frans Harderwijk overleed op zondag 3 september bij een verkeersongeval aan de Lijnweg te Moengo. De politie van Moengo deed na de melding van het ongeval de plek aan. Toen de wetsdienaren arriveerden werd het levenloos lichaam van Frans in een langs de weg lopende trens aangetroffen.
[quads id=1]
Gebleken is dat de bromfietser over voornoemde weg reed. Hij kwam vanuit Peto Ondro richting Moengo. In een bocht aan de Lijnweg moet hij vermoedelijk de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren en kwam in een langs de weg lopende trens terecht.
Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk van dit verkeersslachtoffer voor obductie in beslag genomen.
[quads id=1]
Met het overlijden van Frans stijgt de verkeersbarometer landelijk naar 50.

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.