Video – “Bromki fu Tamara Village” leuk vakantie programma voor uw kind

Van 1 t/m 3 september werd de palmentuin omgetoverd tot de “Bromki fu Tamara Village”. In Bromki fu Tamara Village komen ouders en kinderen samen en wordt er op een leuke manier tips gegeven over de opvoeding, leuke spelletjes worden gedaan, informatie verstrekt over verschillende beroepen, verschillende eetwaren worden verkocht en voor de kinderen zijn er creatieve workshops. Tot slot werd ook aandacht besteed aan het thema veiligheid.
[quads id=1]
Met dit evenement streefden wij ernaar om organisaties en mensen met expertise in verschillende disciplines, het kind rakende, en ouders en verzorgers bijeen te brengen om zo samen bij te dragen aan de positieve stimulans van kinderen.
Bekijk hier de video van George Struikelblok:

KTA gaf een Taekwondo demonstratie tijdena het bromki fu tamara village in de Palmentuin. de show was speciaal als extra toegevoegdaan de workshops in het kader van World Taekwondo Day. Bekijk de foto’s en video:
[quads id=1]

Bekijk hier de kleurrijke foto reportage:

Foto’s van: Chetskeys‎, H.I.P, Kidie zo, Little Stars in Action
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.