Oproep aan een jonge dame die mishandeld is op straat

politie Suriname

…Naderend zien we Hoe de man de vrouw bij de haren vastpakt en uit de wagen trekt en werkelijk wreed er op inslaat en schopt. We rennen naar voren pakken een balk…

Gisteren 3 september, tussen 16.00 en 16.30 uur, speelde iets eigenaardigs af op de weg naar Overbridge paal 118.

Ik was samen met wat mannen bezig een loader te servicen totdat er een beige/goudkleurige Nissan jeep op de inrit van mijn terrein stopte.

Er stapte een jonge scharminkel vent uit en van de verte leek het alsof hij zijn matten aan het uitkloppen was of iets aan het verplaatsen was in zijn auto.
Ik en mijn mannen werkten door op de machine totdat een arbeider zei van baas wan man e fong wan meid wreed in a waggie.
[quads id=1]
Mijn mannen en ik leggen het werk opzij en lopen naar de inrit toe (100+/- meter)
Naderend zien we Hoe de man de vrouw bij de haren vastpakt en uit de wagen trekt en werkelijk wreed er op inslaat en schopt. We rennen naar voren pakken een balk en de man ziet ons rennen en hy duwt en slaat dat meisje terug in de auto op de achterbank. Start zijn auto en racet weer weg. We hebben meteen de politie gebeld die vervolgens wel haar werk zal hebben gedaan.

Maar ik vraag me af hoe het met dat meisje vergaat. Als ze getuigen zoekt dan weet ze de werkplek van ons te vinden.

Aan de andere kant snap ik niet waarom dat meisje niet weggerend is om hulp bij ons te zoeken. Er waren zeker 4 pick ups binnen op het terrein die ze niet gemist kon hebben. Ze had moeten weten dat we meteen hulp of bescherming konden aanbieden.

Echt waar, dat dit zich vlak voor op de inrit van mijn werkplek afgespeeld heeft heeft me ergens geraakt.

Bij deze heb ik een tip aan de jonge dames: Als je je vriend niet goed kent of weet dat hij losse handjes heeft dan haal het niet in je hoofd om met hem naar een afgelegen plaats buiten de stad te gaan. Je kan er de dood ontmoeten.
[quads id=1]
Voor de rest hoop ik dat de politie haar werk heeft gedaan en dat die gozer aangehouden is.
Deel dit bericht met iedereen want vrouwen en jonge meisjes moeten gewaarschuwd worden voor dit soort mannen. En wie weet krijgt de jonge dame dit ook te zien zodat ze sterk staat als ze aangifte wil doen.
**U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.