Echtpaar Hassankhan-Abdoelhak 50 jaar getrouwd

…is hij D.N.A lid geweest en van 2005-2010 Minister van Binnenlandse zaken. In 2013 terug als docent universiteit Coördinator geschiedenis bij de Faculteit der Humaniora….

3-09-1967 — 3-09-2017 – Heden mocht het echtpaar Drs. Maurits Hassankhan en mevr. Erna Hassankhan-Abdoelhak het heuglijk feit herdenken dat ze 50 jaar geleden in het echt verbonden zijn. Uit dit huwelijk zijn er 2 zonen geboren.
[quads id=1]
Heer Hassankhan is jarenlang onderwijzer geweest en heeft in het onderwijs ook verschillende functies bekleed. Van 2000-2005 is hij D.N.A lid geweest en van 2005-2010 Minister van Binnenlandse zaken. In 2013 terug als docent universiteit Coördinator geschiedenis bij de Faculteit der Humaniora.

Ondanks zijn drukke werkschema deed heer Hassankhan ook nog aan sport voetbal, tafeltennis en kaarten(troefcall). Mevr. Hassankhan hield zich bezig met het gezin en staat nog altijd klaar voor haar gezin. De jongste zoon Anwar die ook namens zijn broer sprak gaf aan dat zijn ouders heel streng waren maar dat heeft ook ertoe geleid dat ze opgebracht zijn met een enorme dosis aan discipline.

Ze zijn heel blij dat hun ouders deze mijlpaal hebben bereikt. Uit handen van de vertegenwoordigers van de regering DC Audrey Hankers van Zuid- Oost Wanica en ADS Amania mocht het echtpaar de gebruikelijke enveloppe in ontvangst nemen.
Bekijk hier de fotoreportage:
[quads id=1]

Bron: BIC Wanica Zuid-Oost
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.