9-jarige jongen verdwenen in de Suriname rivier

…Op gegeven moment moest de jongen het water zijn ingegaan om een pleziervaartuig te bezichtigen. Hij verdween in de diepte en kon niet gered worden door zijn oom….

In het inheemse dorp Redi Doti is zondagmiddag een jongen van 9 jaar in de Surinamerivier verdwenen. Hij was samen met zijn moeder, een bus vol vrienden en buurtbewoners uit Paramaribo in Redi Doti aan het verpozen.
[quads id=1]
Op gegeven moment moest de jongen het water zijn ingegaan om een pleziervaartuig te bezichtigen. Hij verdween in de diepte en kon niet gered worden door zijn oom.
Duikers van het Korps Brandweer Suriname hebben tevergeefs gezocht naar de vermoedelijke drenkeling, maar moesten hun zoektocht staken toen het donker werd.

Waarnemend districtscommissaris van Para, Audrey Hankers, was ook op de plaats des onheils en heeft de moeder beloofd, dat de zoektocht in de ochtend wordt voortgezet.
[quads id=1]
De locatie waar de mensen aan het verpozen waren is een in aanbouw zijnde resort van het dorp. De recreanten waren op eigen risico op de locatie op aanwijzing van dorpelingen. Het dorpsbestuur wist niets van hun aanwezigheid daar, meldt het Burger Informatie Centrum Para.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.