26-jarige jongeman overleden na verkeersongeval

…De auto sloeg over de kop en de bestuurder was op slag dood. De twee mede inzittenden liepen lichte letsels op. Na medische benadeling zijn beiden heengezonden. …

De 26-jarige Rubenso Sampi op zaterdag 2 september na een verkeersongeval te weg naar Atjonie overleden. Rubenso was de bestuurder van een personenauto met twee mede inzittenden. Ter hoogte van km 65 heeft hij vermoedelijk vanwege zijn hoge snelheid de controle over de besturing van het voertuig verloren.
[quads id=1]
De auto sloeg over de kop en de bestuurder was op slag dood. De twee mede inzittenden liepen lichte letsels op. Na medische benadeling zijn beiden heengezonden. De ingeschakelde politie van Bronsweg deed na de melding van het verkeersongeval de plek aan. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor sectie in beslag genomen.
Met het overlijden van Rubenso staat de verkeersbarometer landelijk op 49.
[quads id=1]

Foto Actionnieuws suriname

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de verkeersunit van regio Midden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.