24-jarige man overleden door omgevallen boom

omgevallen boom Suriname

…Op een bepaald moment ontstonden er hevige rukwinden. Verschillende bomen werden uit de grond gerukt. Toen Hendri uit de hangmat ging om een veilig onderkomen te vinden, viel er een boom op zijn achterhoofd….

De 24-jarige Hendri Jonas is op vrijdag 1 september in het Sarakreek gebied verongelukt door een omgevallen boom. Hendri was met andere arbeiders voor houtkapwerkzaamheden in het gebied. Op die zelfde dag lag Hendri in zijn hangmat onder een tent, terwijl de overige arbeiders enkele meters verder waren.
[quads id=1]
Op een bepaald moment ontstonden er hevige rukwinden. Verschillende bomen werden uit de grond gerukt. Toen Hendri uit de hangmat ging om een veilig onderkomen te vinden, viel er een boom op zijn achterhoofd. Hij kwam met zijn gezicht op de grond te vallen.

De andere arbeiders schoten hem te hulp, maar hij vertoonde geen teken van leven meer. De politie van Brokopondo kreeg de melding van het ongeval. Het levenloos lichaam van het slachtoffer werd door omstanders per boot afgevoerd naar het dorp Lebi Doti waar het slachtoffer woonde.
[quads id=1]
Bij aankomst van de politie van Brokopondo te Lebi Doti stelde de ingeschakelde arts de dood vast. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden.

Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/08/22/man-overleden-omgevallen-boom/

 

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.