2 verkeersdoden te betreuren afgelopen weekend

overleden Suriname

…dat de man de verkeersdrempel op de weg te laat zou hebben gezien. De verkeerde inschatting heeft hem zijn leven gekost. De bromfietser liep ernstige letsels op aan zijn hoofd….

De 49e verkeersdode voor dit jaar is genoteerd op de Weg naar Atjoni. Zaterdagavond is een auto over de kop geslagen.
[quads id=1]
Toen de politie van Brownsweg ter plekke aankwam, bleek dat het slachtoffer al was overleden.

Er zijn nog geen details bekend. Het ontzielde lichaam is zoals gebruikelijk in beslag genomen voor obductie.

In de verkeersveiligheidsmaand die loopt van 15 augustus tot 15 september zijn er al vier levens te betreuren in het verkeer.


En op zondagochtend is een man omstreeks 6.00 uur met zijn bromfiets op het wegdek terechtgekomen aan de Lijnweg, ter hoogte van Sin Kampoe te Moengo. Hij is ter plaatse overleden. Hij is de 50e verkeersdode geworden voor dit jaar.
[quads id=1]
Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de man de verkeersdrempel op de weg te laat zou hebben gezien. De verkeerde inschatting heeft hem zijn leven gekost. De bromfietser liep ernstige letsels op aan zijn hoofd.

Volgens verklaring van omstanders kwam de man van een rouwvisite te Peto Ondro en was onderweg naar zijn huis. Het ontzielde lichaam was enkele uren nog op de plek en is pas omstreeks 11.00 uur vervoerd naar Paramaribo voor obductie.

Ala-D Media
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.