Video – 26-jarige vrouw verminkt na zuur-aanval van haar man (buitenland)

De vrouw kan alleen maar huilen nadat ze blind is geworden en niet meer kan eten of praten nadat haar eigen man zuur over haar gezicht gooide. De 26-jarige Atsede Nigussiem was thuis bij haar ouders toen ze de deur voor haar 29-jarige partner, Haimanot Kahsai, opende. Zonder waarschuwing heeft hij vermoedelijk een bijtende stof  in haar gezicht gegooid. Haar zoontje van 5 lag boven te slapen. Terwijl ze verging van de pijn rende ze naar buiten en vroeg de buren om hulp. Haar man vluchtte weg.
[quads id=1]
Twee maanden later heeft Atsede nog steeds pijn, haar mond is gesmolten waardoor ze niet kan praten, ze is blind aan haar linkeroog en de kans is groot dat ze het zicht in haar rechteroog gaat verliezen. Ze eet en drinkt met een rietje en huilt de hele dag. Dat is het enigste dat ze nog kan doen. Atsede is onder behandeling van een brandwondenspecialist in Thailand.

Ze zegt: “Ik weet niet waarom mijn man dit gedaan heeft. Ik was in het huis van mijn ouders, ’s avonds laat.’ Ik heb de deur geopend en het is gebeurd. Atsede was vijf jaar met haar man getrouwd voordat hij in februari verhuisde voor zijn werk en het contact verbrak. Vervolgens keerde hij diezelfde avond van de zuuraanval onverwachts terug.

Atsede werd snel naar het ziekenhuis gebracht, waar dokters haar verzorgden voor wonden op haar gezicht, borst, handen en benen. Maar de dokters adviseerden haar af te reizen naar het buitenland voor langdurige zorg en behandeling. De verwoeste moeder vloog naar Bangkok met haar zus, waar brandwondenspecialisten in het ziekenhuis nu vechten om het beetje zicht dat ze nog heeft te redden en haar huid te behandelen. Atsede’s gezicht zal nooit meer hetzelfde zijn. “Eén oog is weg en het tweede oog is bijna weg en haar huid is helemaal gesmolten.
[quads id=1]
“Gelukkig is ze nu omringt door de beste artsen ter wereld die haar verzorgen.”

Bekijk hier de video: Let op de video bevat zeer schokkende beelden:

Ook de onderstaande foto’s kunt u bekijken. Let op, ze bevatten schokkende beelden:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.