Vacature- Verpleegkundigen gezocht in Zuid- Zweden

…We ontvangen doorlopend nieuwe vacatures van onze klanten. Wij zoeken daarom algemene en gespecialiseerde verpleegkundigen voor ziekenhuizen in Zweden en regelen alles kosteloos voor je!!…

Medicarrera is een bedrijf dat werkt in opdracht van publieke ziekenhuizen, klinieken en gezondheidscentra in nagenoeg alle regio’s van Denemarken, Noorwegen en Zweden. Wij bieden medisch specialisten, verpleegkundigen en tandartsen de mogelijkheid hun carrière in Scandinavië voort te zetten.
[quads id=1]
Wij zorgen naast een baan ook voor een intensieve taalcursus voor het hele gezin en en een studiereis ter oriëntatie. Daarnaast helpen wij bij alle praktische zaken rondom emigratie: de verhuizing, registratie als arts/verpleegkundige, het vinden van een woning/school/creche en meer. Al onze diensten zijn gratis voor kandidaten en worden betaald door de instellingen.

We ontvangen doorlopend nieuwe vacatures van onze klanten. Wij zoeken daarom algemene en gespecialiseerde verpleegkundigen voor ziekenhuizen in Zweden en regelen alles kosteloos voor je!!

Wat wij bieden

-Vast contract na een proeftijd
-Betere work-life balance en betere kwaliteit van leven
-Intensieve taalcursus voor het hele gezin in Nederland of een van onze cursuscentra in Europa
-Bij een taalcursus in de cursuscentra: gratis appartement, vliegtickets, maandelijkse toelage
en toeslag voor kinderen
-Tegemoetkoming in de verhuiskosten
-Hulp bij registratie als arts of verpleegkundige, het verkrijgen van een verblijfsdocument, het
vinden van een woning en een school of creche voor kinderen
In een aantal gevallen ook mogelijkheden voor combinatie van klinische praktijk met onderzoek

Neem contact op met Edgar Tijhuis ([email protected]) voor meer informatie over onze vacatures, de selectieprocedure, de gratis intensieve taalcursus voor het hele gezin, of andere vragen.
[quads id=1]
Ruim 500 artsen en verpleegkundigen gingen je voor. Wil je het het enorme aanbod aan vacatures bekijken? Ga naar onze site www.medicarrera.nl voor meer info of ga naar hun Facebook pagina.

Is dit niets voor jou, maar wellicht wel voor iemand die je kent? Deel het dan met anderen.
[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.