Dwise, Kevin, Romano en Anan aangehouden en opgesloten

…in totaal 7 fijnwegers, synthetische drugs, meer bekend als suiker, 0.8 gram hasj, 10.3 gram marihuana en 29 kleine verpakkingen marihuana, met een totaal gewicht van 17.9 gram, aangetroffen. Al deze verboden spullen zijn in beslag genomen….

De politie van Uitvlugt heeft woensdagavond in samenwerking met het Regio Bijstands Team Paramaribo, Flora, Uitvlugt en de Algemene Surveillancedienst (ASD) invallen gepleegd op 2 verschillende locaties. Bij deze invallen heeft de politie 4 verdachten aangehouden.
[quads id=1]
Op de eerste locatie en wel aan de Kwamikondrestraat zijn de verdachten Dwise F. (27), Kevin B. (31) en de 33-jarige Romano S. aangehouden ter zake overtreding van de Wet op Verdovende Middelen. Op de tweede locatie, hoek Allendestraat en de Evitastraat, is de vierde verdachte, genaamd Anan G. (34), aangehouden en in verzekering gesteld.

Bij deze invallen heeft de politie in totaal 7 fijnwegers, synthetische drugs, meer bekend als suiker, 0.8 gram hasj, 10.3 gram marihuana en 29 kleine verpakkingen marihuana, met een totaal gewicht van 17.9 gram, aangetroffen. Al deze verboden spullen zijn in beslag genomen. Op de locaties heeft de politie ook messen, een schaar, verpakkingsmateriaal en 1 masker aangetroffen en in beslag genomen.
[quads id=1]
Coördinator van drugsinvallen, inspecteur Sjaam Debi-Tewari, bevestigt de aanhoudingen. Hij zegt dat deze invallen worden gepleegd in het kader van ‘Operatie Tempo’.
Geschreven door Saskia Bandhan
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.