22-jarige mishandeld door politie agent

politie Suriname

Een ruzie tussen een politieman en zijn partner in het ressort Uitvlugt is vrijdag flink uit de hand gelopen. De politie die de melding van deze mishandeling binnenkreeg, is ter plaatse geweest en trof daar een 22-jarige dame aan.
[quads id=1]
Volgens haar verklaring was zij door haar partner, die een politieagent is, mishandeld geworden. De politie heeft de vrouw kort gehoord, maar heeft de politieman niet ter plaatse aangetroffen. Volgens de aangeefster wordt zij vaker door haar partner mishandeld.

De politie verwees haar met een visum naar een arts voor behandeling. Uitwendig bekeken vertoonde zij geen letsels. De aangeefster wenste geen medische behandeling te ondergaan. De politie heeft hierover de aangifte opgenomen en zal de politieman in kwestie oproepen en het zaakje verder onderzoeken.
[quads id=1]
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.