2 Surinamers aangehouden met bolletjes in het buitenland

Paramaribo bolletjes luchthaven bolletjes slikken FamilieNieuws

…Het tweetal had de drugs als bolletjes ingeslikt. Bij aankomst werden zij door de douane ondervraagd en daarna door de antidrugsbrigade. V…

De Surinamers Astrando I. (26) en Stefano I. (24) zijn in Barbados opgepakt wegens bezit en invoer van de drug meth. Dit meldt de Barbados Today. De mannen werden dinsdag opgepakt op de luchthaven nadat ze via Trinidad uit Suriname waren aangekomen.
[quads id=1]
Het tweetal had de drugs als bolletjes ingeslikt. Bij aankomst werden zij door de douane ondervraagd en daarna door de antidrugsbrigade. Vervolgens zijn zij afgevoerd naar het Queen Elizabeth Hospital waar ze zich moesten ontdoen van de bolletjes.

Bij Stefano I. kwamen er 99 bolletjes methamfetamine eruit met een gewicht van ruim 1,3 kilogram en bij Astrando I. dertig bolletjes met een gewicht van ruim 450 gram. Methamfetamine, ook bekend als meth, crystal meth of methylamfetamine, is een sterk verslavende amfetamine.
[quads id=1]
Barbados Today meldt dat de verdachten mogelijk zaterdag voor de rechter zouden verschijnen. Onduidelijk is of hun voorgeleiding heeft plaatsgevonden.
Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/05/23/bolletjes-slikken-mariska-zou-rodney-financieel-helpen/

https://www.familienieuws.com/2017/08/11/wendel-veroordeeld-slikken-81-bolletjes-coke/

 

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.