Video – Nieuwe trend: Mannen met baarden. Hot or not?

Van een stoppelbaard tot en met een royale haardos. Veel mannen dragen tegenwoordig een baard. Ook veel Surinaamse mannen laten tegenwoordig de gezichtsharen staan. De 1 vindt het sexy en de ander walgt ervan. Wat vinden jullie? Mag hij blijven staan of zie je de baard liever gaan.
[quads id=1]
We hebben hieronder 7 redenen verzameld die aangeven waarom bebaarde mannen het allerleukst zijn: Deel het met uw vrienden en wie weet zullen meer mannen hierna hun baard laten staan.

1. Bebaarde mannen zijn sexy
Een baard vergt goed onderhoud en de nodige ijdelheid. En daarbij kiezen vrouwen volgens onderzoek eerder voor een baard dan een gladgeschoren koppie.

2. Bebaarde mannen zijn extra mannelijk
Je hebt een echte bol testosteron naast je lopen. En dat voelt heerlijk en veilig.

3. Bebaarde mannen zijn hygiënischer
Misschien denk je juist dat een baard niet zo fris is. Maar uit onderzoek van de Amerikaanse Healthcare Infection Society bleek dat er op de wangen van bebaarde mannelijke verplegers minder bacteriën leefden dan op de wangen van hun gladgeschoren collega’s.
[quads id=1]
4. Bebaarde mannen zoenen lekker
Het heeft toch wat, dat haar dat langs je wang streelt. Toch?

5. Bebaarde mannen zijn fotogeniek
Als hun baard maar goed zit! Een baard is tijdloos en zorgt voor een ogenschijnlijk sterke kaaklijn.

6. Bebaarde mannen worden mooier oud
Uit onderzoek van de Universiteit van Queensland, blijkt dat een baard het bedekte deel van je gezicht grotendeels beschermt tegen schadelijke uv-stralen van de zon. En zo wordt je gelaat ook beter beschermd tegen huidveroudering, waardoor de kans groot is dat je bebaarde vent er op zijn 60e nog als een adonis oogt.

7. Bebaarde mannen hebben engelengeduld
Oefening baart kunst. Want een baard groeien, vergt ook veel geduld. Zo fijn dat hij niet gaat zeuren als jij weer iets te lang blijft hangen in de winkel.

Uiteraard kan het hebben van een baard ook wat nadelen hebben. Bekijk daarom de video hieronder:

Bekijk hier de leuke en minder leuke mannen met baarden:
[quads id=1]

Bron: Libelle.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.