Echtpaar raakt gewond nadat 4 criminelen ze in hun slaap verrassen

criminelen Suriname

…zijn de daders de woning binnen geklommen. De vrouw des huizes sliep met een venster open. Dat raam was niet voorzien van dievenijzer….

Een senioren echtpaar, wonende aan de Kwattaweg, heeft woensdagochtend de schrik van hun leven gehad toen zij vier criminelen in hun woning ontdekten. Omstreeks 02.30 uur zijn de daders de woning binnen geklommen. De vrouw des huizes sliep met een venster open. Dat raam was niet voorzien van dievenijzer.
[quads id=1]
Volgens verklaring van het slachtoffer heeft zij het raam open gelaten, omdat zij ervan uit ging dat zij in een neuten woning woont en dat dieven niet tot daar zouden kunnen komen. De daders hebben de 75-jarige man en zijn 78-jarige vrouw gekneveld en ook hun gelaat werd gebonden met een stuk stof afgescheurd uit een laken. Omdat de daders het echtpaar stevig hadden vastgebonden, hebben zij onderhuidse bloedingen opgelopen.

De daders hebben in de woning twee kluizen aangetroffen. Een van de kluizen werd ter plaatse geopend en daaruit werden waardevolle sieraden weggenomen. De tweede kluis is compleet weggedragen. Daarin was SRD 2000 en sieraden bewaard.
[quads id=1]

Na de daad zijn de overvallers ervandoor gegaan met het voertuig van de benadeelde, een blauw gelakte Isuzu D-max met het volgnummer 26-81 HV. De politie van Munder heeft de aangifte ter zake opgenomen. De daders zijn vooralsnog voortvluchtig.
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.