DWT doet schenking aan drieling moeder ivm 60 jaar bestaan

De drieling Richenelli, Richenello en Richenella is door de Ware Tijd ondersteund, ter gelegenheid van de jaardag van de krant. Het is vandaag, 2 september, precies zestig jaar geleden dat de eerste editie werd uitgegeven.
[quads id=1]
Om terug te geven aan de gemeenschap heeft de directie gemeend de twee maanden jonge drieling te gedenken met drie balen wegwerpluiers en drie dozijn babyvoeding. De overhandiging heeft donderdagmiddag plaatsgevonden thuis bij moeder Natasia van Dalen (37). Deze moeder van elf kinderen straalde van blijdschap.

De directeur van de Ware Tijd Ben Halfhide, heeft het geschenkpakket overhandigd en gaat ervan uit dat het van pas zal komen. Namens de familie sprak een nicht Lucinda Paulus-Mando haar erkentelijkheid uit. Aangezien de blikvoeding die de zuigelingen gebruikt SRD 60 kost, ziet zij de schenking als een welkome ondersteuning.
[quads id=1]
Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/08/17/drieling-moeder-natasha-dalen-krijgt-hulp/

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.