Hebben mensen nog omgang na hun 70ste?

…Wat erectieproblemen betreft, beweert 63 procent van de mannen geen enkel probleem te ondervinden. Zelfs bij de 75- tot 85-jarigen houdt 56 procent vol dat alles nog naar behoren werkt. …

Wie ooit anders beweerd heeft wordt nu met zijn neus op de feiten gedrukt, want uit onderzoek bij 3.000 Amerikanen blijkt dat leeftijd weinig invloed heeft op het libido, vooral bij mannen.
[quads id=1]
Liefst 68 procent van de mannen tussen 57 en 85 jaar beweert nog intiem actief te zijn, bij de vrouwen is dat slechts 43 procent. Een groot deel van de ondervraagde mannen moet dus blijkbaar homo zijn of een veel jongere vrouw hebben. De onderzoekers verklaren dit grote verschil door het feit dat de meeste vrouwen langer leven dan hun partner.

Bij de mannen tussen 57 en 85 zegt 27,7 procent geen interesse te hebben in intiem contact. Opvallend is dat het percentage niet afneemt met de leeftijd. Integendeel, bij de mannen tussen 75 en 85 is slechts 24,4 procent niet meer geïnteresseerd. Van de ondervraagde vrouwen is 43,3 procent niet meer te porren voor een vrijpartij.
[quads id=1]
Wat erectieproblemen betreft, beweert 63 procent van de mannen geen enkel probleem te ondervinden. Zelfs bij de 75- tot 85-jarigen houdt 56 procent vol dat alles nog naar behoren werkt. 14 procent van de
respondenten neemt zijn toevlucht tot Viagra.

De onderzoekers concluderen dat omgang op welke leeftijd dan ook een belangrijke bijdrage
levert aan het welzijn. Dit mag niet uit het oog verloren worden door de wetenschap.
Bron: http://50plus.blog.nl**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.