Anoniem: Mijn babydaddy is niet blij met mijn zwangerschap

…Hij wordt daardoor boos en reageert veel dingen dan op mij af. Hoe komt het toch dat hij alles op mij afgeeft? Hij behandelt mij dan echt onheus. Hij gebruikt keiharde woorden. …

Hey ik ben Larissa, ik ben 30 jaar en heb een relatie met een hele knappe man die Clifton heet. Ik ben nu zwanger van hem.

Het lijkt alsof hij niet blij is met mijn zwangerschap. Ik hou heel veel van myn babydaddy en wil samen oud worden.
[quads id=1]
Hij heeft een probleem en ik weet wat het is. Hij zit namelijk nog vast in zijn verleden. Hij wordt daardoor boos en reageert veel dingen dan op mij af. Hoe komt het toch dat hij alles op mij afgeeft? Hij behandelt mij dan echt onheus. Hij gebruikt keiharde woorden. Gewoon om me te pijnigen. En dat moet ik hem steeds weer vergeven.

Het lijkt erop dat hij een deskundige nodig heeft voor verdere begeleiding. Maar hoe kan ik hem zo ver krijgen dat hij hulp gaat zoeken? Ik denk niet dat hij dat gaat willen.
[quads id=1]
Kijk, ik hou ontzettend veel van hem en wil hem niet kwijt. Wat kan ik doen om mijn relatie te redden? Ik moet mijn relatie redden want we krijgen een baby. Maar hij moet ook verbeteren want dit is ook niet goed voor de baby. Helemaal niet goed nom op deze manier groot te worden.

Ik heb jullie hulp dringend nodig xx Larissa

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.