Video – 20-jarige heeft 60-jarige Alwin Sewnundun vermoord (Nederland)

…De uit Suriname afkomstige Alwin en zijn vrouw hadden zoals gebruikelijk boodschappen gedaan. Nadat het stel alle tassen naar binnen had gebracht, parkeerde de Hagenaar zijn auto in de met rolluiken afgesloten garage….

De Haagse Schilderswijk was geschokt na de dood van de 60-jarige Alwin Sewnundun. Het levenloze lichaam van de Hindoestaan werd een paar weken geleden gevonden in een ondergrondse privé-parkeergarage aan de Rubensstraat. Volgens buurtbewoners zou de man, vader van vier kinderen, zijn toegetakeld met gereedschap.
[quads id=1]
Het drama speelde zich af rond half drie ’s middags. De uit Suriname afkomstige Alwin en zijn vrouw hadden zoals gebruikelijk boodschappen gedaan. Nadat het stel alle tassen naar binnen had gebracht, parkeerde de Hagenaar zijn auto in de met rolluiken afgesloten garage.

Terwijl de vrouw des huizes en de nog thuis wonende zoon zich afvroegen waar hij bleef, sloeg een buurjongen alarm. Onder aan de trap vond hij het lichaam van de man. Rond het hoofd van het slachtoffer lag een plas bloed en zouden, zo vertellen buurtbewoners, ook spijkers hebben gelegen.

Op de grond van de parkeergarage lag bovendien gereedschap, waarop eveneens bloedspetters te zien zouden zijn. Aanvankelijk werd nog gedacht aan een tragisch ongeluk, maar omstreeks vijf uur liet de politie weten rekening te houden met een misdrijf.
[quads id=1]
„We zijn enorm geschrokken”, zegt Naresh, goede vriend en voormalig buurtbewoner. „Voor zover ik weet heeft Alwin geen vijanden. Het is een rustige en lieve man. Hij had last van zijn hart en werkte niet meer. We gingen elke dag een stukje met elkaar wandelen. Het is niet voor te stellen dat hem dit is overkomen.”

Uit verder onderzoek is de politie erachter gekomen dat de man die verantwoordelijk is voor de dood van de 60-jarige Alwin Sewnundun een 20-jarige man uit Den Haag is . De man overleed op dezelfde dag dat hij Alwin om het leven bracht door een val van het dak.

Die zelfde avond van de moord op Alwin zou de politie melding hebben gekregen van een man die zich verdacht gedroeg op het dak van een gebouw aan de Schoolstraat. Volgens de politie leek het er op dat de man naar een ander wilde springen toen de agenten arriveerden. Tijdens deze sprong viel hij omlaag en raakte zwaargewond. Hulpdiensten hebben de man nog gereanimeerd, maar hij overleed later alsnog in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Aan de hand van camerabeelden en dna onderzoek is gebleken dat de 20-jarige man de dader is geweest. In een vuilcontainer werd bebloede kleding gevonden. Ook op een kledingstuk dat de 20-jarige man droeg werden bloedsporen van Alwin Sewnundun gevonden. Tot dusver zijn er geen aanwijzingen dat de twee elkaar kenden of dat er nog een derde persoon bij betrokken was. De politie doet nog onderzoek naar een mogelijk motief voor de moord.
Bekijk hier de video:
[quads id=1]

Bron: Telegraaf en Boevennieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.