Video – Surinaams gezin in de rouw nadat 14-jarige Chanelle overleed (Nederland)

…de vader van het meisje, Roy M. ook aangehouden, maar mocht hij maandag naar huis. Hij wordt verdacht van witwassen en verboden wapen bezit. …

Hierbij wat meer informatie omtrent het familiedrama voor een Surinaams-Nederlands gezin in Almere. Een drama waarbij dochter Chanelle maandag in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam is overleden nadat zij ernstig gewond raakte door een kogel uit het wapen van haar vader. Haar broer Xaverio (18) zou met het wapen hebben gespeeld zonder te weten dat het geladen was. Hij zit vast op verdenking van doodslag meldt De Telegraaf.
[quads id=1]
Volgens de krant is de vader van het meisje, Roy M. ook aangehouden, maar mocht hij maandag naar huis. Hij wordt verdacht van witwassen en verboden wapenbezit. Het meisje is per ongeluk door haar broer neergeschoten zegt de advocaat van de familie, Gerald Roethof. De 18-jarige broer heeft verklaard dat hij niet wist dat er kogels in het wapen zaten.

Volgens de raadsman is de familie kapot van het gebeuren. “Het is niet te beschrijven waar ze nu doorheen gaan. Ik heb persoonlijk zelden een zaak meegemaakt met zo’n grote tragiek” aldus Roethof tegen de krant. De politie wil hangende het onderzoek niet inhoudelijk op de zaak ingaan.
Bekijk hier de video’s:
[quads id=1]

Gerelateerde berichten:

18-jarige Xaverio heeft zijn zusje van 14 doodgeschoten (Nederland)

Bron: Waterkant
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.