Video – Gepeste eigenaresse Gilly Emanuels wordt door heel Nederland gesteund

…ze wordt belaagd en uitgescholden door een groep jongeren en zich probeert te verweren met een stok. Ook werd er een ruit ingegooid en werd een Surinaamse vlag met poep besmeurd….

Uit het hele land komen mensen vanavond naar Hilversum om eigenaresse Gilly Emanuels van ijssalon ’t Perronnetje een hart onder de riem te steken. Ze werd de afgelopen tijd zwaar gepest door hangjongeren die allerlei racistische opmerkingen naar haar hoofd slingerden.
[quads id=1]
Bij haar zaak aan de Kleine Drift in Hilversum-Oost is het vanavond een drukte van jewelste. De menigte is op de been gekomen om ‘hun’ Gilly te steunen. Dat ze sinds enige tijd het doelwit is van pesterijen door Hilversumse hangjongeren, is bij veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten.

Vorige week kwam het nog tot een confrontatie, toen Gilly een mandarijn naar haar hoofd geslingerd kreeg en daar woedend op reageerde. De Gooi- en Eemlander publiceerde vervolgens een video waarin te zien is hoe ze wordt belaagd en uitgescholden door een groep jongeren en zich probeert te verweren met een stok. Ook werd er een ruit ingegooid en werd een Surinaamse vlag met poep besmeurd.
[quads id=1]
De zaak heeft ook de aandacht van de Hilversumse burgemeester Broertjes. Hij heeft inmiddels laten weten dat er een strafrechtelijk onderzoek naar de gebeurtenissen is opgestart. Ook mogen de hangjongeren niet meer bij het terrein rondom de ijssalon komen.

Ook Guilly Koster is op bezoek gegaan bij Gilly Emanuels. Bekijk hier de video:

Eerdere berichten:

Video – Jongeren intimideren en schelden hardwerkende Surinaamse uit

Bron: NH Nieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.