Video – 9 jaar oude Sienna en Cayleigh zijn wereldkampioen streetdance!!

Ze zijn nog maar 9 jaar oud en hebben nu al een wereldprestatie van formaat geleverd. Sienna en Cayleigh stonden afgelopen zondag in de finale van het WK Streetdance in Glasgow, waar ze in de categorie onder 10 jaar dubbel en dwars hebben gewonnen.
[quads id=1]
De twee meiden kennen elkaar al hun hele leven en dansen sinds een jaar in een duo. Ze krijgen les bij dansschool All Stylez in Hoofddorp. In het bloedstollende toernooi in Schotland moesten ze het opnemen tegen veertig andere teams.

Hoewel ze al hadden verwacht hoog te eindigen, kwam de eerste plaats onverwachts. “In ieder geval in de top 3!”, aldus Sienna, die wordt aangevuld door Cayleigh: “Een aantal waren echt heel goed, maar er waren ook een hoop… middelmatig!”
[quads id=1]
Ook andere teams van All Stylez eindigden hoog. Zo werd Dante Fedee zevende in de categorie Solo Under14 en behaalde dansgroep A.S. Crew de zevende plaats in de categorie Crews Under 14.
Maakt u hier kennis met de jonge dames:

Bron:nhnieuws.nl/
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.