Kenny B. op bezoek bij minister Jerry Miranda

Bezoek van Kenny-B aan OWT & C minister. De reaggy artiest Kenny-B heeft gisteren een bezoek gebracht aan de minister van Openbare Werken,Jerry Miranda op zijn ministerie. De artiest gaf te kennen altijd bewondering te hebben voor de minister in zijn voormalige functie als district commissaris van Para en later Noord-Oost en zijn huidige functie.
[quads id=1]
De artiest is momenteel voor een kort bezoek in Suriname en vond het noodzakelijk een bezoek te brengen aan de minister om hem persoonlijk te feliciteren met de functie die hij momenteel bekleed. Ook gaf de artiest aan dat de bewindsman het goede werk dat het reeds verrichtte als DC deze ook voort te zetten als minister.

De reaggy artiest gaf verder aan de minster de ‘power’ te geven in het geen hij uit voert en zal uitvoeren en ook het geheel personeel van het ministerie.
[quads id=1]
Als slot heeft de artiest aangegeven dat hij zowel achter de groei als de ontwikkeling van geheel Suriname staat.
Bekijk hier de foto’s:

Eerdere berichten:

Vrijgezellige Kenny B. is klaar voor de liefde

Kenny B opende vandaag zijn eigen mini museum in Nederland

 

Bron: Ministerie van Openbare Werken,Transport en Communicatie.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.