Herinneringen aan onze 20-jarige collega Shawn Sotong

Lieve mensen.

Onze collega

Shawn Sotong

is heen gegaan. Veel te jong en natuurlijk zeer onverwacht.

Shawn is tijdens het voetballen bij vsv Vreeswijk wat hij graag deed in elkaar gezakt en met alle macht geholpen aan wat de oorzaak blijkt een hartaanval. Er is keihard gevochten voor zijn leven maar helaas mocht dat niet genoeg zijn.

In de periode waarin hij bij ons werkte heeft hij een fijne indruk achtergelaten. Goed lachs. Serieus als hij was, kon hij altijd een grapje incasseren en stond hij voor ons vaak klaar zonder gemor.
Zijn vriendin, vrienden en familie waren super belangrijk voor hem en wij, namens team Danis, wensen de hele familiekring, vrienden en andere die we niet willen vergeten heel veel sterkte in deze moeilijke periode.

Lobi en het ga je goed in het hiernamaals.

Dani’s Corner


[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]