Mijn herinneringen aan 57-jarige Ronny Pansa

“E Benny fawaka, san mi yere ik ken je niet zo. Kon mek un taki”.
Een van de laatste zinnen uit een gesprek voorin bij het ministerie van Regionale Ontwikkeling, met mijn vriend de gewezen OD Binnenland Ronny Pansa.

Hij is niet meer in ons midden. Sukkelend al geruime tijd. Met oor voor een ieder, liet hij zijn eigen leed parkeren om dat van ons te verzachten. Elkaar in de jaren 90 ontmoet bij Rapar als mede presentator van een reclame programma is de band op verschillende niveaus gaan groeien tussen ons. In politieke sfeer bij de BEP en in ander werksfeer als OD Binnenland op het min.

Van Regionale Ontwikkeling. Diplomaat, scherpzinnig, balancerend tussen werk en vriendschappen en als man van de straat. Ik ga je missen vanwege je Open oor die je voor mij had.

Familie, collega’s, vrienden en gezin 👪 van Ronny Pansa….power want dat gaan jullie nodig hebben. RO familie gecondoleerd alsook de partij structuren van de BEP. Ik hoop dat zijn wens tot herwaarderen van hoe het Binnenland van Suriname dwars door politieke partijen te stabiliseren eens mag uitkomen. Jammer dat ik de audiovisuele versie van dit interview niet meer heb. Waka bun mi lobi brada. Krin na pasi gi wi san de na libi…
~Kenneth Niekoop~

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]