Bestel een ontbijt-box voor jezelf of je geliefde en help een ander in nood

…Het eerste fundraising project voor dit jaar is onze ontbijtbox project, waarbij een ieder die daar behoefte aan heeft zo’n ontbijtbox voor zichzelf of een geliefde mag bestellen. De ontbijtbox wordt eenmalig opgenomen in het jaarprogramma….

Leo club Gado-tje is een sociale jongeren organisatie die door middel van fundraisings activiteiten, fundsen uit de gemeenschap haalt en die dan weer stopt in de gemeenschap door middel van projecten uitgeschreven om in te spelen op vooraf geïdentificeerde actoren die het nodig hebben.
[quads id=1]
Het jaarprogramma bestaat uit verschillende fundraisings en fundspendings projecten die worden uitgevoerd door de leden, pm’s en gasten (die vrijwillig mogen meehelpen).
Het eerste fundraising project voor dit jaar is onze ontbijtbox project, waarbij een ieder die daar behoefte aan heeft zo’n ontbijtbox voor zichzelf of een geliefde mag bestellen. De ontbijtbox wordt eenmalig opgenomen in het jaarprogramma.
[quads id=1]

Bekijk hier de video die gemaakt is tijdens de voorbereiding van hun Moederdag project:

Wilt u weten waaruit het pakket bestaat? Bekijk de foto hieronder:

Een ontbijtbox kost Srd90,-.
De levering of afhaal van de box(en) vindt op 6 September 2017 plaats.
Koop een box en help een ander in nood…

Voor meer informatie en foto’s volg Leo club Gado-tje op Facebook en Instagram
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.