Video – ‘Door turbulentie durf ik niet te vliegen’. Wat is het eigenlijk?

Vliegen is voor sommige mensen echt een nachtmerrie. En dat is ook de reden dat ze liever op de camping zitten of een tripje plannen naar het binnenland. Maar soms is het gewoon nodig om toch in het vliegtuig te stappen.

Sommige passagiers staan doodsangsten uit als hun vliegtuig begint te trillen, anderen vinden het vooral een hinderlijke onderbreking van hun reis. Weer anderen, vooral kinderen, vinden het heel cool. Het schudden heet turbulentie. Is het gevaarlijk? Er vallen inderdaad wel eens gewonden door turbulentie. Maar hoe ontstaat het precies? Bekijk hieronder de video erover:
[quads id=1]

Bekijk ook een video van een passagier, gemaakt in een vliegtuig tijdens hevige turbultie. 7 mensen raakten toen gewond:
[quads id=1]

Zijn jullie ook altijd bang voor Turbulentie tijdens het vliegen? Wat is jullie ervaring? Of vinden jullie het ook cool?
p.s. Een vliegtuig kan heel wat hebben hoor.
Bron: Nu.nl
(Voorbeeld coverfoto extreme turbulentie)
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.