Video – Meer informatie omtrent de gevonden baby in Rotterdam

…De vuilniszak met de stoffelijke resten van het jongetje lag enige tijd in een plantenbak op de Antoine Platekade achter het Nieuwe Luxortheater. Een vrouw die haar hond uitliet, ontdekte het lichaampje….

De onbekende moeder van de dode baby die op 3 augustus in een plantenbak in Rotterdam is gevonden, heeft een Aziatische herkomst. Dat blijkt onder meer uit DNA-onderzoek. Het was een jongetje.
[quads id=1]
Dat heeft de politie laten weten in het tv-programma Opsporing Verzocht. (zie video) Het is niet bekend in welk deel van Azië de herkomst kan worden gelokaliseerd. Aanvullend onderzoek moet daarover meer duidelijk maken. De moeder kan ook in Nederland wonen, maar heeft in ieder geval haar wortels in Azië.

De politie heeft het onderzoek uitgebreid naar de nabijgelegen cruiseterminal. Misschien dat zij zich als personeelslid aan boord van een van de schepen bevond.

De vuilniszak met de stoffelijke resten van het jongetje lag enige tijd in een plantenbak op de Antoine Platekade achter het Nieuwe Luxortheater. Een vrouw die haar hond uitliet, ontdekte het lichaampje en waarschuwde de politie.
[quads id=1]
Het onderzoek naar de doodsoorzaak gaat voorlopig door. Ook is het nog niet duidelijk wanneer de baby is overleden en hoelang het lichaampje op de locatie heeft gelegen.
Bekijk hier de video van Opsporing verzocht hierover:

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/08/03/video-baby-lichaampje-gevonden-rotterdam/

Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.