2 m lange ‘Pasisi’ in Saramacca-rivier bij Groningen gevangen

…Voor mijn vislijn gebruik ik een binnenband van een bromfiets. De lijn wordt vastgebonden in een bamboe stok die stevig in de grond wordt verankerd….

De heer Glenn Bacha wonende aan de J. Baidjnath Pandayweg in het district Saramacca heeft op dinsdag 29 augustus 2017 een 2 meter lange pasisi gevangen in de Saramaccarivier ter hoogte van Groningen.
[quads id=1]
Dit is niet de eerste keer dat ik een grote vis heb gevangen, ik ben het al gewend, zegt Bacha heel trots. In de maand augustus heb ik al meer dan 7 gevangen.

Bacha vertelt verder dat hengelen met een vislijn met 3 haken zijn hobby. Voor mijn vislijn gebruik ik een binnenband van een bromfiets. De lijn wordt vastgebonden in een bamboe stok die stevig in de grond wordt verankerd. Aan de einde van de bamboe stok plaats ik een fles met daarin een schroef, die als een bel functioneert, aldus Glenn Bacha.
[quads id=1]

Bic Saramacca
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.