Video – Steekpartij tussen twee broers

politie Paramaribo

…in zijn bovenarm met een scherp voorwerp gestoken. Het slachtoffer rende enkele huizen verder om hulp te zoeken en zeeg voor een woning neer….

Een woordenwisseling tussen twee broers aan de Awaristonstraat, een zijstraat van de Tout Lui Faultkanaalweg, is maandag uitgelopen in een steekpartij. Leandro S. werd door zijn oudere broer Xaverio S. in zijn bovenarm met een scherp voorwerp gestoken. Het slachtoffer rende enkele huizen verder om hulp te zoeken en zeeg voor een woning neer.
[quads id=1]
Leandro had veel bloed verloren en werd per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis waar hij is opgenomen. Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat de twee broers een woordenwisseling kregen om het wassen van de vaat. Xavierio heeft na zijn daad zich uit de voeten gemaakt. Hij wordt opgespoord. De politie heeft de zaak in verder onderzoek.
[quads id=1]
Bekijk hier de video erover:

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.