Video – Man in koelen bloede doodgeschoten op terras in Rotterdam

…toen het vuur werd geopend. ,,Er zaten mannen op het terras. Ik zag iemand aan komen rennen, hoorde ineens een knal en zag vuur. Iemand viel om. Ik ben snel doorgefietst …

Een nog onbekende man is gisteravond doodgeschoten op de Prins Hendrikkade in Rotterdam. De man zat op het terras van XO Food & Lounge. Volgens getuigen liep er rond 22.20 uur iemand langs die op de man schoot. Daarna is de dader weggerend.
[quads id=1]
Er is nog een poging gedaan de man te reanimeren, maar dat mocht niet baten. De politie is op jacht naar de schutter en de mogelijke medeverdachten. De straat is afgesloten voor het onderzoek.

Niet veel later brandde op de Nassaukade een auto uit. De politie zoekt uit of er een verband bestaat met de schietpartij.

Een getuige meldt dat hij langs het terras fietste toen het vuur werd geopend. ,,Er zaten mannen op het terras. Ik zag iemand aan komen rennen, hoorde ineens een knal en zag vuur. Iemand viel om. Ik ben snel doorgefietst en heb daarna de politie gebeld.”
Bekijk hier de video:
[quads id=1]

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.