Mijn herinneringen aan mijn mama Regina Ann Retz

Hierbij deel ik een groot verlies:

Onze Lieve Vriendin, Tante, Zus en Moeder:

Regina Ann Retz

28 Oktober 1955 – 26 Augustus 2017

Regina kampte al ongeveer een jaar tegen een bijzondere vorm van Kanker. Een vorm waar de medische wetenschap nog niet genoeg onderzoek naar heeft gedaan om het adequaat te kunnen bestrijden. Voor diegenen die Regina hebben gekend was dit geenszins een reden om dit gevecht op te geven.

Met een heilig vertrouwen en vol passie zijn wij met ons gezin de felle strijdt aangegaan en hebben kuren vanuit de gehele wereld geraadpleegd en geprobeerd.
Het was Regina’s vastberadenheid en ijzeren wil om deze akelige ziekte het hoofd te bieden met al hetgeen dat in onze macht lag.

Om het in haar woorden te zeggen:
“ Gezien mijn levensloop en al hetgeen ik heb gedaan, heb ik zeker krediet opgebouwd en heb ik nog zeker 30 jaren tegoed. Als de goede Man daarboven deze niet wil of kan geven, dan mag hij die jaren komen halen, maar ik geef het niet zomaar op. Ik ben een strijder en zal dat zijn tot het eind en mocht hij komen, dan is het ook goed. Maar boven alles, ‘No Drama!’”

Op Zaterdag 26 Augustus 2017, om 13:50 uur heeft zij zichzelf losgelaten in het bijzijn van haar kinderen. Zoals zij dit al had aangekondigd, zonder drama en heel vredig.

Om aan haar wensen te voldoen, zal men in persoon afscheid van haar kunnen nemen op Donderdag 31 Augustus 2017, van 17:00 uur tot 18:30 uur in De Nieuwe Stad kerk. Aansluitend kan men van een hapje eten genieten, waarna er een Singi Nitie plaats zal vinden op dezelfde locatie.
Als afsluiting zal er een band zijn die mooie liedjes gaat spelen tot het einde omstreeks 23:00 uur.

Adres:
De Nieuwe Kerk
Luthuliplein 11
1103 TR Amsterdam-Zuidoost

Rust in Vrede Lieve mama Regina Ann Retz


[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]